Jobba hos oss!

Vi söker en Trafiklärare!

Trestads Trafikskola i Uddevalla är ett positivt & entusiastiskt team på 1 receptionist samt 5 trafiklärare.

Vi söker nu en till Trafiklärare att bli en del av vårt team!

Vi söker dig som är färdigutbildad eller i slutskedet av utbildningen. Vi vill att du ska vara engagerad och nyfiken och ständigt vilja lära dig mer. Du ska sätta kunden i centrum och anpassa dig efter elevens förutsättningar och behov. Trafikläraryrket är ett härligt jobb som ger dig frihet under ansvar! Samtidigt ska du fungera socialt i grupp där samarbete och trivsel med kollegorna är en viktig del för oss.
Trestads Trafikskola är känd för att ständigt ligga i framkant när det gäller digital och pedagogisk utveckling. Vi var första trafikskola i Sverige som började med det digitala läromedlet Premium. Detta ger dig som lärare en mycket trevlig arbetssituation där du som lärare otroligt enkelt kan hjälpa eleven att nå sina mål på ett roligt och utvecklande sätt.

Trafikskolan är aktiv medlem i STR och vi arbetar i bokningssystemet aSTRa web och som trafiklärare jobbar du med det digitala utbildningskortet.

Vi har självklart kollektivavtal.

Körkort B fordras

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Arbetstid/Varaktighet Heltid/Deltid: Tjänsten avser heltid/deltid och arbetstiden är förlagda dagtid måndag-fredag.

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Vi välkomnar din ansökan/intresseanmälan så snart som möjligt då rekryteringen kan genomföras på kort varsel om vi snabbt finner det vi söker.
Självklart hanterar vi din ansökan diskret.

Skicka din ansökan till: maria_trestads@hotmail.com

Vid frågor ring Maria Nilsson 0707-514675

 

VI BJUDER PÅ GLÄDJE!

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för service! Vår framgång skapas av att alla medarbetare jobbar tillsammans!

Humor

På Trestads Trafikskola tar vi vårt jobb på allvar, men alltid med glimten i ögat. Vårt roliga och utmanande jobb präglar både våra personligheter och vårt sätt att tänka. Just därför är det inte konstigt att vi skämtar och skojar med våra kunder. Vi har roligt på jobbet och vill att det smittar av sig på våra kunder!

Service

På vår trafikskola är det en självklarhet att var och en av våra kunder alltid ska få service i världsklass och vi går gärna utanför ramarna för att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Samma sak gäller inom företaget, alla ställer upp för varandra när det behövs.

Gemenskap

På Trestads Trafikskola är atmosfären väldigt avslappnad och gemenskapen väldigt stark. Varje person spelar en avgörande roll i vår framgång oavsett om man är chef eller anställd. Allas röster hörs och vi finns alltid tillgängliga för varandra.

 

Är du intresserad av att jobba med oss på Trestads Trafikskola?

Du är varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan till info@trestadstrafikskola.se.

trestad_vag